Meikit ja kampaukset sekä arkeen ja juhlaan

Kauneuden ammattilaisemme toteuttavat erilaiset hää-, juhla, ilta- ja arkikampaukset ja meikkaukset laadukkailla ammattilaiskäyttöön tarkoitetuilla tuotteilla.

PANDHY’S™ Mineraalimeikit avaavat uuden ulottuvuuden kasvojen ja vartalon meikkaukseen. PANDHY’S™ Mineraalimeikit sisältävät ainesosia, jotka tekevät ihosta pehmeän ja kauniin, kirkastavat silmät ja kaunistavat huulet! Meikit on kehitetty korkealaatuisista mineraaleista ja kasviperäisistä ainesosista. PANDHY’S™ mineraalimeikkipohja näyttää ja tuntuu kuin omalta iholta. Sama koskee huulituotteita, huulikiiltoja, poskipunia ja muita meikkejä!

Miksi PANDHY’S™ mineraalimeikit ovat hyväksi sinulle?

- KORKEALAATUISET MATERIAALIT JA KASVIPERÄISET AINESOSAT.
- HYVÄ SÄILYVYYS. Meikit ovat luonnollisesti säilyviä. Säilyvyys on pidempi kuin perinteisessä kosmetiikassa.
- SUOJA IHOLLE. Mineraalimeikit ovat mikroskooppisia litteitä kiteitä. Kiteet asettuvat meikatessa iholle päällekkäin ja muodostavat iholle hengittävän suojan, joka suojaa ilmansaasteilta, tuulelta ja auringolta. Sinkki ja titanium antavat aurinkosuojan UVB, UVA JA URA –säteitä vastaan. Aurinkosuoja (SPF) 20.
- KESTÄVYYS. Meikit ovat luonnostaan vedenkestäviä, eivät sotke tai lähde urheillessa.
- EI IHOÄRSYTYSTÄ, EI ALLERGISEN REAKTION RISKIÄ.
- EI TESTATTU ELÄIMILLÄ.
- EI TUKI IHOHUOKOSIA. Meikit eivät ole komedogeenisiä.
- EI ÖLJYÄ, SILIKONEJA TAI VAHAA.
- EI TÄYTEAINEITA. Meikit eivät sisällä täyteaineita, kuten talkkia, väriaineita, karmiininpunaista tai vismuttioksikloridia.
- HAASTEELLISELLE IHOLLE. Täydellinen suoja iholle, jolla on akne tai ruusufinni. Mineraalit ovat inerttejä, joten ne eivät voi allergisoida, eivätkä bakteerit voi siten elää niissä. Mineraalit ovat tulehduksia estäviä ja auttavat rauhoittamaan ärtynyttä ihoa.
- DERMATOLOGIEN JA PLASTIIKKAKIRURGIEN SUOSITTELEMA. Sopivat käytettäväksi kemiallisen kuorinnan, laserhoidon, plastiikkakirurgisen toimenpiteen ja mikroneulauksen jälkeen.

Varaa aika tästä!