Hemmottelevia, virkistäviä ja rentouttavia kauneushoitoja

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman erilaisia hoitoja virkistämään, hemmottelemaan, rentouttamaan ja hoitamaan ihoa.

Kasvohoidot

Kasvohoidot

Tarjoamme laadukkailla PANDHY’S™ tuotteilla toteutettuja kasvohoitoja juuri Sinulle, ja käytämme vain turvallista luonnonkosmetiikkaa. Tutustu tarkemmin eri kasvohoitojen sisältöihin hinnastossamme.

Tarjoamme ainoana Turussa Nannic radiofrekvenssi- ja DeepSkin hoidot. Laitteella voidaan tehokkaasti hoitaa couperosaa, aknea sekä aknearpia, velttoa ihoa (mm. kaulan iho), ryppyjä ja pigmenttiläiskiä. Hoitoja voi tehdä myös vartalolle. Voit lukea lisää osoitteesta: www.nannic.fi

Jalkahoidot

Jalkahoidot

Jalkamme joutuvat päivittäin kovalle koetukselle ja meiltä saatkin PANDHY’S™ hemmottelevat jalkahoidot jalkojesi virkistämiseen.

Vartalohoidot

Nannic radiofrekvenssihoito ja DeepSkin mikroneulaushoito,  joilla voidaan tehokkaasti hoitaa mm. selluliittiä, arpia ja paikallisia rasvakertymiä.

Lisäksi meiltä saat PANDHY’S™ kuumakivihierontaa sekä PANDHY’S™ sokerihierontaa. Kuumat kivet toimivat rentouttavana hoitona kun taas sokerihieronta poistaa kehosta myrkkyjä ja kuona-aineita.

 

Hinnastostamme näet tarkemmin eri vartalohoitojemme sisällön.